Задкулисният проект на Иво Прокопиев и на задокеанския гуру на „либералната“ мулти-култи сектантска общност Джордж Сорос – „ДАЙ България“, получи мижавите 2.88 % от гласовете на избирателите. 
След като надуваха с месеци главите на нормалните хора колко са „умни и красиви“, самовлюбени и жадни за власт, как щели да „борят“ корупцията и да правят „съдебна реформа“ (но такава, която всъщност да позволи на обвинените от прокуратурата олигарси Прокопиев, Донев и Цветан Василев да избегнат наказателна отговорност за престъпленията си), сектата на Христо Иванов – Пинокио, вместо да се разпусне след изборното си фиаско, съвсем изнагля.

От неделя вечерта проваленият - и като министър на правосъдието, и като кандидат-депутат Иванов, обикаля телевизионните студия на БНТ, Нова ТВ и бТВ, и въртейки се като хамстер в клетка, нервно прокарва новата безумна идея, спусната от кукловодите му – току-що избраният парламент, видите ли, трябвало веднага да се разпусне и да се проведат нови избори, съобразени с въпросите от референдума – разбирай, по мажоритарната система! Иванов също гордо заявява на всеослушание, че спечелилият по категоричен начин изборите Бойко Борисов, бил „вреден за демокрацията“ и не трябвало да става министър председател, твърдейки същевременно, че успехът на „ДАЙ България“ бил изключително грандиозен!

Това поведение на Христо Иванов е дотолкова смущаващо, че вече буди сериозни съмнения за това дали проваленият лидер на сектата „ДАЙ България“ не трябва да потърси специализирана помощ. Само до преди седмица Пинокио и партийните му дружки повтаряха като папагали, че нямало значение каква ще бъде избирателната система – пропорционална или мажоритарна. Чутовният им провал на изборите обаче (който само човек напълно отдалечен от реалния свят може да обяви за „успех“), за няколко часа пренаписа опорните им точки, и сега, по думите на Иванов, излиза, че единствено мажоритарната система щяла да реши проблемите в България. Затова новият парламент трябвало, след като промени изборния кодекс, веднага да се разпусне, като се проведат нови избори. На които „ДАЙ България“ разбира се да участва и да „промени статуквото“ – сигурно според лидера им, като легализира гей браковете и марихуаната, и толерантно покани във всеки български дом по един „бежанец“..

Никой от „ДАЙ България“ очевидно не си дава сметка, че народът вече ясно им го каза в неделя, при това право в очите – предаващите националните ни интереси за няколко сребърника, нямат място нито в парламента, нито в политиката!    
Удобно слепите и глухи за истината марионетки на Прокопиев и Сорос, начело с Христо Иванов, обаче и след изборите ще продължават да обикалят всекидневно телевизионните студия (контролирани също от кланящи се на чужди фондации журналисти), а цялата кохорта от грантови говорители и медии, като „Капитал“, „Дневник“, „Медиапул“ и „Клуб Зет“, ще заблеят в един глас новата мантра на грубо натирената от българските избиратели олигархична секта – „нови избори“.

Затова на Христо Иванов, Антоанета Цонева, Иво Прокопиев и цялата им компания, получили милиони чуждо финансиране от „Отворено общество“ и „Америка за България“, но не успели да подведат българите и да прикрият истинските си намерения – да прокарват болшевишките си виждания и да потискат всяко мнение, различно от тяхното, трябва непрекъснато да им се напомня, за да не го забравят никога – с 2.88% от гласовете не може да се поставят условия на големите политически сили. Не може и да се обижда народа ни, каквито постове се срещаха в социалните мрежи след провала на изборите, от привържениците на „ДАЙ България“, че бил „прост“, съставен от „миришещи селяни“, които не разбирали мулти-култи либералните им, „умни и красиви“ опорни точки. Че не могат да се рушат националните ни ценности и да се подрива авторитета на националните ни герои, както и не може да се разпродава държавата ни на безценица, заради чужди или лични олигархични интереси.

Колкото по-бързо успеят да го разберат, толкова по-бързо и ще успеят да се спасят от справедливия гняв на българския избирател. Защото ако на 26 март за тях гласуваха 2.88%, на следващите избори – независимо дали мажоритарни или пропорционални, гласовете за „ДАЙ България“ ще могат да се преброят на пръстите на едната ръка.