Чувствам се омерзен. Тук се казва, че. действително съм разпоредил договор към РСК за миговете, след което първото нещо, което казват, че съм нанесъл щети за ремонта на един самолет. Това заяви военният министър в оставка Николай Ненчев в ефира на bTV.
„Имаме едно рамково споразумение, което в никакъв случай не ме задължава. Има едни изводи, един документ”, каза още Ненчев. Под думите му за обвиненията по нанесените вреди за ремонтите на самолетите, той се е ръководил от експертен доклад на Румен Радев от 2014 г.

Какво повече да кажа в моя защита. Тя е от  2014 г. към тогавашния министър. Придържам се изцяло към нея”, каза още Ненчев.

Той яростно размахваше листа в лицето на Хекимян и по думите му оборваше лъжите, в които e го обвиняват. Той обаче не отчете факта, че обвиненията за престъпленията по служба, които получи са от прокуратурата, а не от някакви негови политически опоненти.

На финала Ненчев възмутено заяви, че са използвани СРС-та срещу него и не се знае какво се е случило с материалите от тях.

 
 
 
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!