Николина Ангелкова се среща с кмета на Божурище Георги Димов. Двамата обсъдиха условията за бизнес и развитие в общината. Това съобщи самата тя в своя профил във Фейсбук. 

Ето какво написа още тя: 


С кмета на Божурище Георги Димов разговаряхме с представители на бизнеса от общината. Важно е всеки да има възможност да развие своите предприемачески качества и инициативи.

Николина Ангелкова пред БЛИЦ: ГЕРБ води честна и открита кампания, можем да гледаме хората в очите!

Затова усилията ни ще се насочат към осигуряване на достъпно финансиране, лесен старт на бизнес, ниска регулаторна тежест и административни изисквания.

Ключови са също дейностите по привличане и задържане в България на кеалифицираните ни специалисти. С Георги Димов подчертахме, че продължението на бул. „Царица Йоана“ до „Индустриални зони София-Божурище“ скоро ще стане факт.

В Община Сливница пък с кмета на Васко Стоилков разгледахме иновативната класна стая в „ОУ Иван Вазов“ в село Алдомировци.

И за следващ управленски мандат образованието, науката, културата и развитието на човешкия капитал са сред основните ни приоритети.

С Васко Стоилков проследихме също напредъка на ремонтните дейности на републикански път III-812 от Сливница през Алдомировци до Габер


 

С кмета на Божурище Георги Димов разговаряхме с представители на бизнеса от общината. Важно е всеки да има възможност да...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в Сряда, 31 март 2021 г.