"Когато бях ваш депутат, не ви предадох. Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка ви. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за вашите семейства - да имате препитание. Затова съм и тук днес". Това заяви в Хаджидимово лидерът на БСП Корнелия Нинова, уточниха от партията й.
По думите й хората от област Благоевград са я направили истински народен представител, като са й дали подкрепа за защитата на района. 

„БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието”, каза още Нинова. 

Тя допълни, че достойните доходи вървят с икономиката, а тя - с образованието - за фирмите да има кадри, а за младите – работа, за да останат в страната. 

Председателят на БСП припомни, че пътят към промяната е започнал миналата година с издигането на Румен Радев, който вече е президент. 

„С още по-голяма гордост го казвам днес, защото той спира концесията на летище „София“. Благодаря и се гордея, че Ви предложих за президент“, обърна се Нинова към държавния глава.