"В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората. Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави  му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите)", това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова преди началото на днешното заседание на Народното събрание.

"През това време туристическият сезон е пред провал, над 60 % от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини.

Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив.

А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила", казва Нинова и допълва:

Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за “Спутник V”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!