Проф. Николай Радулов е сред напусналите "Има такъв народ" депутати. Tой посочи причините за решението си и разкри как функционира партията на Слави Трифонов.

"Както я е подкарал Тошко Йорданов, в крайна сметка ще остане сам в ИТН. Защото неговият начин да разговаря с хората е монолози, изпълнени с ругатни. Чувам, че тези дни е станал много мек, любезен и обещаващ - че вече ще е диалогичен, че хората ще виждат често Слави, ще има концерти, разговорите ще са 24/7", каза проф. Радулов при гостуването в Bulgaria ON AIR.

Последният отлюспил се от ИТН разказа за срещата си с Петков и за какво са говорили

Проф. Радулов отбеляза, че не му е обещавано нищо, за да напусне ИТН, а самият той отдавна е мислил какво решение трябва да вземе поради ред причини.

"На първо място - унижението, което аз и други колеги претърпяхме. Слави Трифонов съм го виждал два пъти. Този, който пренасяше неговите думи, се държеше отвратително и унизително - Тошко Йорданов. Непрекъснато ни се повтаряше, че ние сме никои и сме в този парламент заради Слави Трифонов, и както ни се каже, така ще гласуваме", обясни още проф. Радулов.