Възможно е, не ми се вярва все още при събиране на определени политически сили България да осъмне с президент червен генерал, който иска да ревизира участието ни в НАТО и ЕС. Това заяви в ефира на Нова телевизия здравният министър Петър Москов по повод изборните резултати.
"Аз искам България да остане в НАТО и ЕС. Всичките различия между РБ и ГЕРБ в момента не са на преден план. Когато има фронт, хората се строяват на този фронт. Няма трети възможен фронт. Десницата допусна тези хора, които излъчват кандидатурата на Радев заради които плащаме милиарди, да бъде начело на страната. Днес трябва да се реши кой къде е, няма трети фронт. Залогът е такъв - червен генерал начело на държавата, аз това не го допускам", гневно отсече Москов.

"Чух от Карадайъ, Марешки и Кънев, че управлението е лошо и десницата е загубила. Това, че хора като Марешки имат такъв резултат също е причина всички да се освестим, залогът е политическото бъдеще на България. За мен е обидно, че Марешки може да е пред нашия кандидат", призна си министърът.

"От една страна са ГЕРБ и управляващата коалиция, а от другата БСП и ДПС. Трябва да вървим по правилния път", завърши той.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ЕКСПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА