Нежното острие на ГЕРБ се разплака заради БСП. Десислава Атанасова публикува доста интересен коментар в личния си фейсбук профил.

В него тя говори за евродепутатите на БСП, но в коментара си спомена и провалила се кандидатка на Слави Трифонов, че и кумовата срам на Сергей Станишев.

Ето какво написа Атанасова (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Плача 

За председател на групата на БСП в Европейския парламент е избран Петър Витанов, който за първи път влиза в ЕП. За две години работа и дебати с него съм се убедил, че е кадърен млад човек, който има знанията и ще се справи. Но тепърва ще навлиза в тънкостите, а това ще отнеме време. 

Единственият с опит в ЕП от БСП е Станишев, който от кумова срама е предложен за бюрото на S&D (нали е председател на ПЕС). 

За касиер /ковчежник? от ковчек ли ?/ е избрана финансистката от UK, която в шоуто на Слави не знаеше, кой е финансовият министър на кралството. Дано касата им не свърши като тази на парламентарната им група.

Но основния въпрос е къде са лицата на кампанията на БСП?

Къде е водачката Йончева, която е говорител на ПГ на БСП? Защо Нинова не й гласува доверие? 

Къде е звездният трансфер на президента - Иво "аномалията" Христов?

Споделено мнение на Христо Гаджев“.

Нежното острие на ГЕРБ сподели и публикация на БСП, озаглавена „Новоизбраните членове на Европейския парламент от „БСП за България” проведоха първо заседание“.

Ето какво пише в нея (публикуваме статията без редакторска намеса):

„Новоизбраните членове на Европейския парламент от „БСП за България” проведоха своето първо заседание на 7 юни 2019 г.

За председател на Делегацията на българските социалисти в ЕП беше избран Петър Витанов. Цветелина Пенкова беше утвърдена като ковчежник. Преизбран беше Станислав Котцилков за секретар на Делегацията.

На своето учредително заседание, членовете на ЕП обсъдиха приоритетните за България въпроси, по които е важно да работят в предстоящия си мандат като евродепутати.

На срещата беше обсъдено и разпределението на българските евродепутати от „БСП за България” в комисиите интерпарламентарните делегации на ЕП, както и възможността в ръководството на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП да бъде предложен Сергей Станишев“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!