Мракобесният кръг "Агнешки главички" се раздира от интриги, научи БЛИЦ. Стана ясно, че Радан Кънев е бил изхвърлен от новия проект на Христо Иванов "Кота -1" заради любовта си към напитките. Явно приятелите му са осъзнали, че един бирен алкохолик ще им е само в тежест и са му извадили червен картон.
За сметка на бираджията с вариативни ментални отклонения е бил заменен с лицето с четири различни самоличности Христо Иванов.

Именно такива хора са избрани да пазят многомилиардното съкровище, което бе събрано от Костов и ортаците му по време на разбойническата приватизация. Коледното имане е охранявано и от коледни джуджета, които също са се подредили на трапезата на мургавия дядо Коледа от "Драгалевци".

Зад тях наднича банкерът-беглец Цветан Василев, уютно разположен в разкоша на Белградските кръчми.

Пасмината сякаш се надсмива на ограбените от злодеянията им български граждани, които треперят над коледните си надбавки.

Хората, обаче трябва да знаят имената на хората, които ги превърнаха в бедняци. Именно за тях припомняме разкритието на политолога Антон Тодоров, който пръв имаше смелостта да назове поименно членовете на "Агнешките главички":

"Основателят на кръга "Агнешките главички" е бившият депутат Никола Николов, който бе председател на Икономическата комисия в Народното събрание по времето на мандата на Иван Костов.
 
Никола Николов

В този кръг влизат също Васил Василев, който беше областен управител на Плевен, а след това се превърна учредител на Движение България на гражданите.

Третият участник е Ваньо Цонов, който беше депутат от СДС от Стара Загора. Веднага след него се подреждат бившият депутат от СДС в Кърджали Пламен Иванов и Пламен Минев, който бе директор на митниците по времето на Костов", заяви Тодоров пред БЛИЦ.
 
Пламен Минев

Политологът очерта и новите попълнения в "агнешките главички": "Това са Радан Кънев, Трайчо Трайков и Христо Иванов. Сегашният зам.-министър на енергетиката Никола Николов е съпруг на съдружничката в адвокатската кантора на Кънев - Елиза Николова. Това е доказателство за задкулисни интереси и лобизъм.

Радан Кънев

Трайчо Трайков е тамадата на новия проект на Радан, колкото и смешно понятие да е това за неговата личност. Тези хора ми приличат на мумията, от която е излязла душата.
 
Министър Трайчо 

Третият елемент от новите "агнешки главички" е бившият правосъден министър Христо Иванов, който бе и протестър".
 
Христо Иванов

Тодоров посочи пред БЛИЦ и имената на "диригентите" на "агнешките главички".

"Това на първо място е банкерът Цветан Василев, който изживя апогей по времето на Костов и банката му от 13-та по рейтинг стана 4-та. Василев получи много специални бонуси по времето на управлението на Костов и персонално от него", подчерта Тодоров и допълни:
 
Цветан Василев

"В кръгът "Агнешки главички" включвам и Гриша Ганчев. Той е от бизнесмените-акробати, които прислужват на всяка власт. Той се присламчи първо към БСП, след това към СДС, после към Тройната коалиция, а след това към Борисов. После отново ще се завърти".
 

Цветан Василев и Гриша Ганчев се опитват да дирижират политиката и бизнеса. Те са изпечени акробати. Прокопиев е един от трите кита на "агнешките главички". Той се опитва да се прави на стълб на новия проект на Кънев. Опитва се да прави обществото да се чувства "Хепи", както обича да се изразява", категоричен е Тодоров.
 


БЛИЦ ще следи под лупа развитието на проекта "Кота -1" и главните действащи лица в него!