Босът на „Капитал” Иво Прокопиев си направи партия. В нея членуват „Агнешките главички” Христо Иванов и Кристиян Таков.
Радан Кънев присъстваше на учредяването, но само в „миманса”. Той бе забелязан да стои в публиката, което означава, че няма да сбъдне мечтата си някога да бъде премиер и това „някога” всъщност ще стане „никога”.


 
С учредяването на новата партия маските окончателно паднаха. Прави впечатление, че самата структура е затворена като секта. По време на учредяването не бяха допускани и медии, които да задават неудобни въпроси. Ясно е, че кукловодът на всичко, е банкерът – беглец Цветан Василев.


 
Преди време проектът на Прокопиев, Иван Костов и Цветан Василев беше разкрит първо от БЛИЦ, когато медийният бос беше засечен да влиза в централата на ДСБ на ул. "Кърниградска".Тогава посмешището Христо Иванов имаше наглостта да каже, че влизането му в политиката е плод на нечии „болни” фантазии.


Христо Иванов очевидно живее в паралелна реалностПрокопиев не допусна на учредяването медии, които да зададат неудобни въпроси

Очевидно става въпрос за това, че човекът с четири различни подписа и четири различни самоличности живее в паралелна реалност, както обича да казва неговият кумир Иван Костов. Става все по-ясно, че новата партия на "Агнешките главички" ще се финансира с ограбените пари от КТБ и мафиотската приватизация, извършена по времето на Драгалевския бос. Партията можеше спокойно да бъде кръстена и „Бъдеще за България” на едноименната фондация на Елена Костова, която беше щедро спонсорирана от Майкъл Чорни. Но това всъщност е бъдещето, което Костов и Цветан Василев ограбиха от нашите майки и бащи, които все още плащат за криминалното раздържавяване.
 
БЛИЦ много внимателно ще следи развитието на тази клика с псевдофигури, събрани в нея