През идния юли тенденциите в сферата на романтичните и лични отношения ще бъдат доста полярни. Можем да очакваме повече бракосъчетания, но и разводи, описва в месечната си прогноза топнумерологът Ели Маринова.

Изчислява още, че проблематиката на месеца ще е преплетена между отношенията ни с големия свят и родната земя. Ще се изисква по-разумно разходване на ресурси и финанси, по-добра организация както при пътешествията на отпускарите, така и в работата, а в обществен план – и в административните служби на държавния апарат.

В генерален план летните отпуски ще минат по ноти, докато на задния фон на морските вълни или шума в планината, който където отдъхва, ще слушаме как политиците търсят лицемерно примирие. И ще го намерят макар и временно, още повече че те трябва да са на работа през юли, че даже и през август.

Политика

Според Маринова в сферата на политиката първият месец от лятото ще е доста напрегнат, а очакванията към управляващите по-високи. Ще има по-активни политически и дипломатически ходове, ще се наложи да бъдат правени компромиси, обединение на силите за постигане на поставените от началото на годината цели, но има опасност и от сериозни разногласия.

Има опасност и от двойни стандарти при прилагането на законите, от опити за налагане на неприемливи изисквания в сферата на работната заетост, здравеопазването и образованието.

Ако има успокояване на страстите, то ще е временно и ще е в резултат на лицемерни прояви на толерантност, загриженост и великодушие. За щастие този път обществото ни ще е по-чувствително и към твърде строги действия, и към прояви на безотговорност от страна на властта.

При обсъждания и консултации ще бъдат засягани най-болезнените теми. Ще започне борба за подобряване на условията на живот, тълкува резултата от своите изчисления Маринова.

Път на живота

Тя изготви и лична нумерологична прогноза на месец септември, която се базира на нашето число, наречено път на живота. То се изчислява, като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число.

Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се опростява до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане има път на живота – деветка. В следващите редове ви предлагаме прогнозите на Маринова за седмия месец.

Път 1: Време за почивка

Възможно е месецът да се стори малко скучен и еднообразен, да се чувствате ограничени в размаха си, но с каквото и да се захванете, каквито и усилия да положите, те ще се отблагодарят многократно, защото самите вие ще се стремите към съвършенство.

Едни от вас ще бъдете потърсени за оказване на висококвалифицирана помощ, а на други има вероятност да ви се наложи да потърсите такава за разрешаване на заплетен проблем. Не е изключено да проявите интерес към нещо необичайно и нетрадиционно, да поискате да избягате извън познатите ви отношения, среда и опит.

Периодът е особено подходящ за почивка и ако го сторите, тя ще протече в по-ограничен кръг, но приятно. Възможни са интересни изненади, тайнствени и загадъчни преживявания и приключения. В личните отношения ще се чувствате малко по-ограничени, но топлина и романтика няма да ви липсват. Ще търсите интересни забавления дори и в по-камерна обстановка.

За да се заредите с положителна енергия и емоции, намерете време за любимо хоби или излет сред природата, които може да споделите с любимия човек. Здраве. Пийте повече вода, добре е храната да е по-лека. Носете слънчеви очила и шапка.

Път 2: Интересни пътешествия

През юли всичко ще е по-мащабно – и успехите, и проблемите. Ще сте завладени от амбиция за победа, но за целта ще е необходимо да подреждате внимателно приоритетите си и да не поемате излишни рискове. Ще се стремите да се справите с всички задачи наведнъж, а това при някои от вас ще доведе до стрес и изразходване на силите. Другият подводен камък през периода е свързан с финансите ви.

Дори да имате добър или стабилен доход, вероятно ще се наложи да ограничите разходите си, особено ако сте се захванали с по-сериозен ремонт или сте планирали почивка. А ако отпуската ви е планирана за юли, то тя ще протече по ноти независимо дали сте поели на интересно пътешествие, към престижен хотел или сред дивата природа.

Личен живот. За да има любов и хармония, не бъдете капризни или упорити, давайте възможност и на половинката да се изяви. Свободните могат да очакват обещаващи запознанства. Здраве. Внимавайте с преумората и стреса, не прескачайте прага си на издръжливост.

Път 3: Подписвате договор

За мнозина от вас юли ще се окаже по-напрегнат от очакваното, но през него ще имате възможност да се докажете като добри психолози и дипломати, като добри приятели и посредници. Все пак внимавайте да не кажете повече, отколкото е разумно, защото рискувате доста недоразумения и разминавания.

През седмия месец ще бъдете вдъхновени и творчески настроени. Ще влагате креативност във всяка своя дейност, ще се чувствате щастливи, когато сте полезни, но ще бъдете и доста взискателни, дори упорити и капризни.

А някои в енергийната орбита на тройката животът ще ви върне към стари проекти, ситуации, приятелства. Дава ви се още шанс да подпишете изгоден договор, да спечелите конкурс или да получите диплома или сертификат.

Периодът е добър да предприемете пътуване или пътешествие - реално, виртуално или духовно, да проявите нетрадиционни интереси, да се захванете с нетрадиционни занимания.

Ще имате допирни точки с драматичното изкуство или пък ще сте склонни да драматизирате всичко около себе си. Ако сте планирали почивка, тя също ще протече по интересен, но необичаен за вас начин.

Личен живот. Въпреки напрежението ще успеете да организирате перфектно свободното си време и ще го прекарате чудесно в компанията на близките си. Все пак не настоявате за повече, отколкото можете да получите. Здраве. За да не „прегреете“, давайте си време за отдих и почивка.

Път 4: Време за нови цели

Времето за вас ще бъде динамично, забързано и напрегнато. Месецът е особено подходящ за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти и ще е чудесно, ако те са добре обмислени и подготвени.

Ще се стремите към първото място, към лидерската позиция, но има вероятност и да ви се наложи да поемете отговорност, за която не сте подготвени. Внимавайте да не се захванете с няколко задачи наведнъж, защото накрая няма да имате нищо завършено.

Ако сте планирали отпуската си за юли, тя ще протече доста забързано, дори вихрено в посещаване на нови и интересни места или по дискотеки и клубове. Личен живот. Динамика и интересни преживявания няма да липсват, но за да бъде всичко наред (особено обвързаните), ще е добре да овладявате устрема в личните си отношения. Здраве. Внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките.

Път 5: Работете в екип

Вие ще сте в хармония с космическия момент, ако посветите времето си на екипната работа, на отзивчивостта и ненатрапчивата помощ. В случай че решите друго, то обстоятелствата ще ви наложат да работите в екип, дори това да не ви харесва.

Просто така работи Вселената. А ако е необходимо, ще получите необходимата ви помощ и подкрепа, в случай че я поискате по подходящ начин. Когато работите или обсъждате някакъв проект, за да не пропуснете важна за вас информация, е добре да не бързате с изказванията, а да слушате внимателно какво говорят другите.

Възможно е някои от вас да бъдете поканени като посредник или арбитър в някакъв спор или пък на вас да се наложи да потърсите посредник за решаване на важен въпрос. Бъдете готови и за компромиси.

Ако сте планирали отпуската си през юли, ще имате възможност да си отдъхнете от натрупаното напрежение, да си позволите релакс в СПА комплекс, да предприемете приятно пътуване. Ще имате време и за срещи с приятели, за споделени радости и отговорности. Личен живот. Обстановката около вас ще е по-тиха и по-камерна. Ще се вълнувате от романтика, ще ви връхлетят сантиментални спомени, които ще поискате да възродите. Здраве. Внимавайте със слънцето, не стойте продължително време на плажа без чадър, шапка и очила.

Път 6: Дозирайте шопинга

Отпускарският месец юли за вас наистина ще е посветен на релакса и развлеченията. Времето е много подходящо за срещи с приятели и партита, за реклама и самореклама, за творчески изяви и изяви пред публика.

Общата тенденция за вас гласи, че ако отидете на почивка, тя ще протече и приятно, и полезно. Ще прекарвате времето си, заобиколени от приятели, деца, цветя и домашни любимци. Ще имате време за занимания и с любимото си хоби, ще споделяте радостите и грижите си с хората около вас. Но през целия месец ще е добре да внимавате с шопинга, с купуването на подаръци и играчки за малки и големи, с вземането на кредити, раздаването на вересии.

Личен живот. Където и да се намирате, ще прекарвате времето си в красива и комфортна обстановка. Ще имате възможност да освежите и заздравите настоящата или да започнете нова романтична връзка. Здраве. Ще е добре да внимавате с изкушенията и съблазните от всякакъв вид, защото те реципрочно ще ви докарат проблеми от всякакъв вид.

Път 7: Непланиран ремонт

Възможно е юли да се стори скучен и еднообразен, но благодарение на положените усилия сега още през август ще отчетете напредък. Иначе времето за вас ще е посветено на работата и рутината. Затова бъдете дисциплинирани и отговорни, точни, изпълнителни и пестеливи или ще ви се наложи да го сторите.

Ще работите много, като не са изключени и проблеми. Съветът на Фортуна е да разчитате на своя опит и добра организираност. Така ще постигнете много и то без чужда помощ.

Ако сте планирали почивката си за през периода, то шансът е голям тя да протече спокойно, в уютна и приятна обстановка. В зоната на дома обаче не е изключено някои от вас да се захванете с планиран или непланиран ремонт. Личен живот. Тъй като сте доста взискателни, през юли може да се чувствате ограничени, дори да ви е малко скучно, но като цяло топлина и романтика няма да ви липсват. Здраве. Внимавайте със слънцето, не се преуморявайте.

Път 8: Флиртувате

За вас юли е време за промяна, за подновяване и подмладяване, за планирани или непланирани промени. Ще бъдете оптимистично настроени, ще се чувствате жизнени и динамични и ще се стремите към по-широко поле за изява.

Съветът към вас е да рекламирате по-успешно своята дейност, да пробвате нови и различни неща, и не се притеснявайте да експериментирате. Много от новите начинания и промени, към които сте се стремили досега, вече са факт, но може би по един доста изненадващ начин.

Отиващите в лятна ваканция ще е добре да не лежат само край басейна или на морския бряг, ами да посетят исторически, културни или археологически забележителности. Личен живот.

Ще обръщате всичко на игра и ще флиртувате с удоволствие, само не се увличайте. Обвързаните ще имат възможност да освежат настоящата си връзка, а свободните - да създадат нови романтични връзки. Здраве. Ще е добре да внимавате с качеството на храната, със сроковете на годност на продуктите. Не забравяйте шапката и слънчевите очила.

Път 9: Здравни грижи

През периода ще сте склонни да прекарвате повече време у дома, занимавайки се със семейни задачи, свързани със здравето и образованието на вас или близки хора. Ще търсите уют и комфорт навсякъде, но е възможно и да се захванете с някакъв планиран или непланиран ремонт.

Възможно е още да пътувате по работа, да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден договор или да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома. Има вероятност да се съветвате и с адвокат по повод проблем, свързан с недвижим имот. Ако сте планирали почивката си сега, тя ще протече в изискана, романтична и комфортна обстановка.

Личен живот. Ще се стремите към тишина, хармония и разбирателство и ако не сте твърде взискателни, ще си ги осигурите. Здраве. Внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките, следете пулса и кръвното налягане.