Днес българите казаха не на апатията и гласуваха за промяната. Едно е ясно: Българите взимат демокрацията в свои ръце, защото тя им принадлежи. Това заяви Румен Радев на пресконференция в НДК.
Искам да благодаря на всички, които гласуваха и на тези които не подкрепиха нашата двойка и тези, които гласуваха на референсума. Този наплив за гласуване и в чужбина, показва, че връзката е жива.

Предстои ни важна седмица, в която битката за бъдещето на България трябва да доведем до край. Надеждата за промяна вече е осезаема. Хората иска да видят повече сигурност и ефективни институции, по-добре работеща икономика, задушаване на корупцията, ефективна съдебна реформа. За да стане всичко това са нужни високи цели. Нужни са лидерство и отговорност.

Вярваме в успеха, той няма да бъде само наш. Той ще бъде за всички българи, които милеят за родината. Българин не е участ, българин е чест!", завърши Радев.

Искам да благодаря на всички, които участваха в изборите за президент и в референдума. Благодаря на всички, които повярваха в промяната", каза от своя страна Илияна Йотова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!