Сашо Диков настройва Слави Трифонов срещу премиера Бойко Борисов. Това става ясно от участие на скиора при гологлавия водещ по кабеларката 7/8.

“След тая ти комплексарщина срещу Корнелия би трябвало да се замислиш как да обясниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в парламента”, заяви Диков на Трифонов. “Ако не се обединиш с нея колко депутати ще вкараш - 30,40,50 депутати и Валери Симеонов ще ти се подиграва от парламентарната трибуна”, каза Диков.

"Без БСП голямото зло ГЕРБ не може да бъде премахнато от управлението", категоричен бе журналистът.

Изказването на Диков предизвика коментар от страна на журналиста и блогър Ирина Асиова-Диамант.
 

„Диков изригна така, както само той може! Гневен! Като всички нас, които повече не можем да търпим една дружинка наглеци да се гаврят с нас, ежедневно да се изхрачват в лицата ни! Цитирам Сашо Диков, но същите мисли кънтят и в моята глава“, написа тя.

И още: „Но само стихията Диков може да влети в студиото на Слави и да избухне в очите му: Хората очакват страшно много от теб, ти направи партия, за да промениш нещо в тази държава! До кога ще седиш в тенекиения си дворец в “Левски Г” и така комплексарски ще реагираш на Корнелия Нинова. Ти трябва да организираш общи предизборни действия. Трябва да си даваш ясна сметка, че хората подозират, че ще си патерица на Бойко Борисов в Парлмента.“