Нови тайни, но срамни срещи между ПП, кохортата на проруската партия на Костадинов - "Възраждане" и отцепниците на Доган са се провели в близките дни, научи БЛИЦ от свои източници.

Целта на задкулисните сбирки е била една - търсене на механизми за сваляне на шефката на парламента Рая Назарян и заменянето ѝ с кукла на конци в угода на мистър "Кеш" Радев, ПП, "Възраждане" и Доган.

Второто искане е реабилитирането на проваления Асен Василев и връщането му във властта като финансов министър, за да се овладеят и пренасочват паричните потоци към "Дондуков" 2 и гореизброените партийни централи.

Изключително позорно обстоятелство е, че ПП и "Възраждане" си разменяха грозни обиди от парламентарната трибуна и се псуваха като хамали, а сега са готови да се прегърнат, само за да се домогнат до нови порции пари и власт.

Новата коалиция "Кеш" се стреми да вкара промени в законодателството, с които да постави свои хора за заместник-омбудсмани, като единият от тях да бъде назначен от Радев за служебен министър-председател.

От действията на Радев ще проличи дали той е баща на новия проект Франкенщайн и дали неговият главен съветник - селският кръчмар Копринков, е присъствал на срещата в петък в офиса на ИТН.

Следите към новите срещи, за които БЛИЦ има подробна информация, водят към помещения, стопанисвани от Христо Иванов - Шехерезадата.

Тепърва българският народ ще разбере какви хора са попаднали в 50-тото Народно събрание и как го грабят безпощадно, вместо да защитават интересите му.

ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ ПО ТЕМАТА В БЛИЦ!