Раздорите в коалицията на „Обединени патриоти” и днес бяха основна тема в кулоарите на парламента. „Не знам дали ще продължи да съществува в този вид тази коалиция. Може да се изкара мандата без да се обичаме, политиката не е годеж” , заяви Волен Сидеров.

Така на финала на деня от "Атака" отново хвърлиха ръкавицата към своите партньори националисти. Спречкването започна с реплика на Сидеров в „Тази сутрин” по bTV. „Покупката на американски самолети, подкрепена и движена от Каракачанов ще струва 3 милиарда. Не е лошо да има ревизия на Министерство на отбраната” , заяви лидерът на "Атака". Според него резултатът на ВМРО на изборите е резултат от сделка, свързана със самолетите. 

От ВМРО отговориха веднага и защитиха позицията си. „Някой да твърди подобни неща… или завижда, или не разбира от политика. Важното е да се работи и изпълнява управленската програма” , обяви Юлиан Ангелов от ВМРО.

Този път от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) запазиха неутралитет. „Отношенията са такива каквото са били” , заяви Валери Симеонов.

Сидеров допълни в кулоарите на парламента, че ако някой иска оставката му като лидер на парламентарната група на патриотите, то това трябва да се произнесе коалиционният съвет, информира bTV. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ