Георги Свиленски от БСП, който бе гост на Бойко Василев в „Панорама“ по БНТ, направи доста интересни разкрития. Той сподели какво се случва от известно време в кулоарите на Народното събрание (НС).

От дни когато се видим с колегите от „Продължаваме промяната“ (ПП) единственото и първо, което казват е: „Какво става с машините?“. Само за това говорят, ние други разговори не водим“, каза той.

Но Свиленски сподели и какво странно поведение е видял онзи ден от страна на съпредседателят на ПП и бивш премиер Кирил Петков.

„Онзи ден излизаме от парламента. Среща го човек и му казва: „Добър ден, Господин Петков. Как сте?“, а той му казва: „Ох, с тия хартии сме много зле“… Е, нормално ли е“, заяви Свиленски.

„Всички говорят за тия решение по „тъмна доба“. Ама айде стига – то вече се стъмва в пет часа. Какво – парламентът да спре да работи, защото е тъмно ли“, допълни той по повод негодуването на ПП и ДБ, че късно вечерта бе взето решението да може на следващите избори да се гласува и с хартиена бюлетина.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук