Скандалният клип с шефа на "Агромах" да влезе на обсъждане в Народното събрание. От БСП са отправили парламентарен въпрос към министъра на вътрешните работи – кой е наредил ареста на шефа на „Агромах” Методи Бачев и на журналиста Иван Хамбарджийски. Това обявиха червените депутати Кирил Добрев и Жельо Бойчев пред репортери в Народното събрание.
„Внесли сме питане до министър Бъчварова относно всички действия на служители на МВР относно тази афера с интимен характер, която се разрази последните дни”, каза Бойчев, цитиран от "Флагман" и уточни, че въпросът е кой е наредил задържането на тези хора и кои са задържани.

„Стотици хиляди българи го гледаха този клип. Искаме да попитаме те в опасност ли са”, добави депутатът.

Припомняме, че скандалът гръмна, след като се появи видео от 19 август в симитлийското село Черниче, където се проведе традиционен празник, организиран от кукерската група на Николай Аспарухов. В късните часове на празненството Методи Бачев, взема микрофона и след няколко доста по-леки и останали незабелязани изказвания, се обръща към актъора Краси Радков с думите: „Ей, Краси, искам да ти кажа нещо". Следва гавра, уязвяваща достойнството на премиера Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА СКАНДАЛА!