Слави Трифонов качи нова песен във фейсбук профила на своята телевизия 7/8. Този път тя е насочена към президентът Румен Радев, служебния премиер Гълъб Донев и лидерът на "Български Възход" Стефан Янев.

"Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат" и "Радев ще предложи, генерал да сложи, на третия мандат" са само част от лириките на новия чалга хит. Дали Трифонов намеква, че мандатът ще отиде в Стефан Янев, можем само да гадаем.

Това е краят! Слави осмя Лена с хита "Хищна хиена", ще си глътнете граматиката ВИДЕО 18+

БЛИЦ припомня, че само преди броени дни държавата се разтресе заради скандала с песента за Лена Бориславова, която взриви социалните мрежи. В нея тя беше наречена "уморена кака Лена, гладна хиена". В отговор тя заяви, че ще съди Слави и сценаристите му.

От своя страна, шоуменът коментира, че това е просто политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. 

"Значи, “Уморена кака Лена” е сексистка песничка, но не е сексистко, когато “Депутатът Христо” пее, че гласът на една жена в парламента му лекува запека", написа Трифонов в социалните мрежи и зададе много въпроси, насочени към Лена и Промяната.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук