Светкавичен отговор на нападките от президента Румен Радев даде премиерът Бойко Борисов. "Тази омраза е неприсъща за държавен глава, каза премиерът Бойко Борисов във връзка с телевизионно участие на президента Румен Радев, в което той отново бе критичен към премиера и управляващите. "Злобата му вече прелива", каза премиерът, и добави, че някой ден хората ще разберат колко двуличен президент е. 

"Президент е този, който е обединител на нацията, опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата, омразата му до такава степен прелива, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер", посочи Борисов. 

"Да сте чули държавния глава да се изказва за Тройната коалиция? Нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни експерти у нас да ни консултират?", попита премиерът, който допълни, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за "Грипен".

„Днес поканих и Борис Велчев, с Филип Димитров говорих за независимия прокурор и правим всичко нормално и по европейски, за да върви добре България. А в него защо е тази злоба? Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Аз знам, но не съм такъв, нямам злоба“, чуди се премиерът на страната.

Президентът заговори за промяна в Конституцията и обяви ще прави ли партия

„Левски не си е позволявал да говори от името на народа“, подчерта Борисов. "Кой ти даде това право?"

„Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол“, призна премиерът.

 

"Властта не е за всеки - явно дворците и скъпите дрехи променят, хората", добави премиерът, който присъства на тържествено отбелязване на 30 -годишнината от СДС.

Борисов заяви, че СДС направи революция и е пратил страната ни на правилния път, а ГЕРБ не само го бетонира, но го надгради.

"Когато бяхме малки и не си мислихме, че ще се занимаваме с политика - СДС беше нашата партия", който изрази задоволство си от избора на бившия премиер, конституционен съдия и вече зам. -председател на Венецианската комисия - Филип Димитров". 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!