Бурни страсти се развихриха в студиото на bTV по време на разпалени коментари за протеста на феновете срещу БФС и след един от тях водещи журналисти бяха жестоко унижени.

Доц. Татяна Буруджиева тръгна да обяснява, че трябва да се потърси отговорност от главния секретар на МВР, тъй като още когато Бойко Борисов изпълнявал тази длъжност, станало ясно кой действа на терена и че това е главния секретар, а не полицията.

Затова според нея сега не трябвало да се мълчи за главния секретар и случилото се на улицата, когато полицаи упражниха физическа сила срещу протестиращи, да се потули само с оставка на зам.-министъра.

Тя обаче така и не успя да продължи своята мисъл, тъй като бе прекъсната от журналиста Асен Григоров, което хич не се хареса на Буруджиева.

Асене, извинявай, не си ти, който задаваш въпросите. Някакви журналисти ме питат, скастри опонента си Буруджиева, пише Петел.

Тези нейни думи обаче силно засегнаха водещите на Сутрешния блок.

Моля Ви се, някакви, те си имат имена, контрира веднага Златимир Йочев.

А Мария Цънцарова добави с иронична усмивка: Тези са влезли, искате ли да извикаме някакви други?

Осъзнала, че е допуснала грешка, доцент Буруджиева опита да замаже гафа и да продължи по същество.

Аз искам да разбера какво се случва с главния секретар и тези които са били отговорни. Защото, аз поне доколкото разбрах, просветлете ме, разрешение се дава от общината и разрешението за протеста се съгласува с полицията. Нека да видим всички отговорници, има уведомителен режим, каза тя.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук