1 милион мигранти са готови да тръгнат от Афганистан, за да избягат от режима на талибаните, който завладя страната.

Това пише в профила си в социалната мрежа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Според него и ние ще страдаме, ако допуснем мигрантите на наша територия. 

Ето какво още пише Трифонов в профила си:

"И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа, което означава, че България е на пътя им. Аз прекрасно разбирам, че това са страдащи хора, които искат да избягат от насилието и шериата.

Но ние също ще страдаме, ако ги допуснем до нашата територия. Затова всички трябва да направим необходимото и да подкрепим сегашното правителство, за да може то да се справи със задаващата се криза.

Защото талибаните въобще не ги интересуват политическите проблеми на България, а мигрантите - още по-малко.

Министерството на вътрешните работи и Министерството на отбраната трябва да работят в абсолютна координация, за да разположат полицаи и военни на границата и с всички сили самоотвержено да защитят територията и гражданите на България.

Ние от “Има такъв народ” ще направим всичко необходимо да подкрепим и като граждани, и като политическа сила, правителството и президента на републиката, за да се справим на всяка цена със задаващата се криза."



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!