Циркът на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов и придворните му кученца продължава да обикаля българския ефир и да принуждава зрителите да го гледат и то от първия ред.
Диригентът на поредния плосък номер на Панов за пореден път се оказва bTV.

Днес най-четената новинарска агенция БЛИЦ попита в прав текст bTV защо в продължение на няколко месеца медията не спира съвсем целенасочено да кани анонимници като скандалния даскал Емил Джазим от бутиковата партия "Да(й) България", който стана известен с това, че наруга апостола Васил Левски, проваленият правосъден министър Христо Иванов, компрометираният Лозан Панов и още несполучливи жонгльори от кръга "Капитал" и "Агнешките главички".

От уж независимата телевизия запазиха гузно мълчание. Подобно на блеенето на "Агнешките главички".

Тази вечер в поредното си "шоу" на манежа, отново по bTV, Панов за пореден път не се оказа добър жонгльор. Шефът на ВКС започна да повтаря изтърканата плоча, наречена "ЦУМ-гейт" и типично в свой стил атакува с измислени компромати главния прокурор Сотир Цацаров.

За сметка на това започна да шикалкави на зададения с половин уста от Цветанка въпрос - какво е правил в кантората на адвокат Иван Тодоров?

Панов отказва да разбере, че дори президентът Румен Радев му зашлеви тежък шамар, като му припомни, че с исканията за разследване на скандала се нарушава Конституцията.

Съдия №1 не коментира й думите на премиера Бойко Борисов, който го предупреди да не обслужва политически партии, които се впиват като "кърлежи" във всеки скандал в съдебната власт.

Така, за кой ли път, Лозан Панов се самопростреля в собствения си цирк, а телевизионните зрители бяха принудени да гледат харакирито и да се чудят кой е клоунът, кой е имитаторът и кой е комикът в това представление.