Водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева реши да се възползва от неограничените възможности, които предлагат социалните мрежи. Бившата депутатка обяви на профила си във Фейсбук, че на 25 февруари от 19 часа ще отговаря на въпроси в социалната мрежа от личния си профил.
„Скъпи съграждани, съседи и приятели, които живеете в област Кърджали или сте се пръснали из страната и по света, на 25 февруари започва кампанията за извънредните парламентарни избори. Вие ме познавате и знаете, че винаги съм била откровена с вас. Никога не съм бягала от вашите предложения, мнения и въпроси. През следващия месец ще се опитам да се срещна с колкото може повече от вас, за да изслушам и тревогите, и надеждите, и критиките ви. 

Тъй като знам, че с някои от вас няма да успеем да се видим очи в очи, а съм сигурна, че ще имате въпроси към мен, съм решила да се възползвам и от възможностите, които ни дават социалните мрежи, и да разговарям с всеки, който желае, на живо във Фейсбук”, написа Караянчева.

„Очаквам ви на 25 февруари (събота) от 19.00 часа в личния ми фейсбук профил, за да поставим заедно началото на чата „Питай Цвета”. Ще се радвам да направим една интересна дискусия. Добре дошли сте, питайте ме, не ме жалете!”, призова тя.