Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов показа семейството си и как посрещат Бъдни вечер в личния си профил във фейсбук.

"В навечерието на най-светлия семеен християнски празник - Рождество Христово, е хубаво отново да си припомним кои са най-важните неща в живота и да кажем на нашите близки колко държим на тях", написа той.

Пожелавам на всички магията на Коледа да изпълни душите на вашите семейства с топлина, а хармонията и любовта да не напускат домовете ви! - завърши пожеланието си Цветанов.


Той сподели и снимки със съпругата си Деси и трите им дъщери - Гергана, Василена и София и празничната трапеза на семейството.

В същото време и министърът на туризма Николина Ангелкова показа коледна снимка. 

"На Бъдни вечер и в навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово желая на всички много здраве, щастие и благоденствие! Нека Господ ни пази, закриля и помага в делата ни! Топли и весели празници от мен и Далия!", написа Ангелкова.


Както първо БЛИЦ писа по-рано и лидерът на БСП Корнелия Нинова показа на последователите си във фейсбук как се готви за празниците.