Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов не гледа сутрешни блокове. Причината - лошите новини, които ни заливат, а малката му дъщеря не искала да гледа сутрин, докато закусва. Затова сутрин гледаме детски филмчета, призна Цветанов. Коментарът му дойде по време на кулоарната обиколка до стаите на парламентарните групи, по време на която Цветанов заедно с младежите на ГЕРБ раздаде листовки в срещу трафика на хора по повод международния ден за борба с това престъпление.

Цветанов отчете, че за съжаление страната ни все още е източник на трафик на хора. На рекламните материали срещу трафика са посочени горещи телефони, на които жертвите могат да потърсят помощ. Цветанов призна, че до момента направеното от страна на държавата е достатъчно, тъй като наказанията за трафик с цел сексуална експлоатация са завишени, но една немалка част от младите българи не са информирани за капана, в който могат да попаднат, съобщава Канал 3. 

По време на обиколката на стаите на ПГ най-емоционално лидерът на ПГ на ГЕРБ бе посрещнат в стаята на БСП. "Добре дошли във вашата родна партия", посрещна го комунистът Александър Паунов, докато двамата се здрависваха, при което вторият в ГЕРБ прихна в смях.

Зам.-шефът на ПГ на левицата Георги Свиленски пък скочи да отговори на инициативата с инициатива. "А ние може ли да Ви представим "Визия за България"?", попита риторично Свиленски и връчи на Цветанов червената папка с документа, който я прие.