Всичко, което правим е отговорност и тази отговорност носим ние. В началото на ГЕРБ бяхме с над 4000 членове, в началото на отчетния период през 2014 година вече бяхме 83 000, днес вече са 93 506. Това означава, че за последните 3 години сме увеличили членовете си с 10 000, което значи, че се движим в правилната посока. Това заяви на Четвъртия  конгрес на ПП ГЕРБ зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.
"ГЕРБ е партията, която дава възможност на младите да имат равен шанс за развитие. Най-младият депутат от Европейския парламент е именно наш кадър, в 43-то родно народно събрание пък бе Георг Георгиев, отново от нашата партия", каза той.

"Няма как да не отчетем направеното от колегите в жени ГЕРБ. Тук е и Ирена Соколова. За последните 3 месеца тя обиколи всички области и се срещна всички наши женски структури. Искал да благодаря за това, което тя прави", добави Цветанов.

"След последните местни избори ГЕРБ получи възможност да представлява 5,5 млн. български граждани в общините, в които имаме наши кметове", отчете той, като допълни, че ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените райони, където "БСП ги няма". И даде обещание за близкото бъдеще: "В Кърджалийска област ще имаме първите кметове на общини".

С този отчет започна по същество дневният ред на Националното събрание на ГЕРБ. Решенията по него бяха приемани от делегатите на Националното събрание с пълно единодушие, без "против" и "въздържали се".


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!