Нека през 2020 г. заедно поставим началото на промяната. Това каза във видеообръщение на страницата си във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Скъпи българи, поздравявам ви с настъпването на Новата 2020 г. Нека да я посрещнем с вяра, че ще бъде по-добра за всяко българско семейство, където й да е то и за всички ни като народ. Но и да я посрещнем и с реализъм, че това зависи от самите нас.

Можем да имаме модерна държава. Можем да имаме икономика на бъдещето, високи доходи, добро образование, качествено здравеопазване и сигурност. Можем да дишаме чист въздух, да пием чиста вода и да се радваме на плодородието на българската земя.

Можем, стига да го поискаме”, заяви Нинова.
 
„Не е необходимо много. Необходимо е смелост и почтеност. Пожелавам ви да бъдете смели хора, да имате смели мечти, смели цели и решения, с които да го постигнем.

Нека през 2020 г. заедно поставим начало на промяната. Пожелавам ви да бъдете здрави, силни, обичани и уважавани хора. Да е мирна и благодатна за България и за българския народ. Честита Нова година“, каза още Нинова.