Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев реши да се оправдае за поредната порция скандали, които разпали. БЛИЦ припомня, че той каза, че е имало срещи между президента Румен Радев и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това провокира държавният глава да каже, че от ПП са лъжци и шарлатанията им трябва да свърши. Остър коментар направи и Борисов.

Днес Василев реши да се оправдае за издънката си: „Аз съм го казвал – моите отношения с Радев са институционални“.

Не ходя да им светя“ – така съпредседателят на ПП отговори на въпрос след като има информация за срещи между Радев и Борисов, то знае ли за какво са си говорили.

„Това, което не се харесва на голяма част на политическата класа в България, е че когато мисля нещо го казвам“ – реши да се прави на мъченик Василев.

„За да почнем да вървим на пред трябва да бутнем прожекторите и да се осветли всичко, да започнем да казваме всичко, което мислим и всичко, което виждаме“ – не се спря бившият вицепремиер от кабинета „Петков“.

Да спрем с този театър“, призова Василев, а самият той и колегата му Кирил Петков предизвикват скандали с всяко свое изказване.

Той каза, че няма какво да каже за Gemcorp ("Джемкорп") освен това, което е казал и по този начин намекна, че няма да отиде на комисията, която днес трябва да заседава в Народното събрание (НС).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук