„Всичко си има край. Никой не е женен за властта”, така Вежди Рашидов коментира в сутрешния блок на bTV защо отново не е министър в кабинета „Борисов 3”.
„С Бойко Борисов сме заедно от самото начало на ГЕРБ. Той е уникален случай – кой е бил три пъти министър-председател на България. Много израсна – тръгна от нищото и сам направи себе си”, заяви Рашидов, който отново призна, че най-трудното нещо след като е решил, че няма да бъде министър е да го заяви на лидера на ГЕРБ.

Според него причините са много: „Първо – ставам на 65 години, трябва да се даде път на по-младите. Второ – прекарах нещо, което на никого не пожелавам, като здравословно състояние”.

Бившият културен министър, който вече пет години води битка с рака, заяви какво го очаква: „Другата седмица ще ходя на четвърти контролен преглед. Чувствам се здрав и се надявам това да бъде потвърдено и от изследвания”.

„Христо Иванов пусна лакардията, че съм подписал документа за събарянето на Двойната къща в София. не министъра сам решава това, а само подписва”, отново подчерта Рашидов, който още преди време изригна срещу репортажа на bTV.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!