Аделина Радева и Виктор Николаев са подготвили интересна анкета, която провеждат в сутрешния блок на Нова тв. Те задават любопитни въпроси на лидерите на политическите партии. Днешният им гост бе Волен Сидеров, който разкри интересни подробности за себе си и личния си живот.
Лидерът на АТАКА посочи като любим политик Цветан Цветанов. Попитан кой е най-големият му порок, той заяви: "Имам много, но като че ли алкохолът". За най-добър приятел Сидеров посочи премиера Бойко Борисов. 

Сидеров твърди, че най-много се гордее с младите хора, които е създал около себе си, част от които са в листата за евродепутати. Той се срамува от овчедушието и бездарието на хората около себе си. 

Председателят на патриотичната партия е убеден, че минималната работна заплата трябва да надвишава 1000 лв., за да достига европейските стандарти. 

Аделина Радева попита Сидеров и кога за последно е плакал. "Когато.. чакайте, да се сетя кога правех салата и рязах лук. Ако трябва да бъда честен, когато Цветан Цветанов подаде оставка, се разстроих", посочи той.

Преди да влезе в политиката, Сидеров обясни, че е изкарвал повече пари, докато сега разполага с това, което жена му му даде.