Мили колеги, надявам се, че съзнавате  какво правите, когато давате трибуна на същества като Божанков ли беше, Божанов ли беше, не е важно, пише журналистът Петър Волгин в мрежата.

Вие поощрявате ренегатството, вие казвате "Браво!" на едно поведение, което е отвратило толкова много нормални българи от политиката. Когато гледате влюбено подобни същества, вие всъщност одобрявате политическото номадство, прескачането от партия в партия. 

На практика декларирате, че е напълно в реда на нещата избирателите да бъдат лъгани и на преден план да излизат не принципните политици, а тарикатите, използвачите и нагаждачите. 

Жигосаният Божанков призна отива ли при ПП или ДБ

Е, щом правите всичко това, не бива да се сърдите, когато нормалните хора се отнасят към вас по същия начин, по който се отнасят и към лъжливите политици. Че ви смятат за част от самопровъзгласилия се елит и не вярват на нито една ваша дума. 

Мили колеги, със сигурност ще бъде по-добре, когато си подбирате събеседниците, все пак да предпочитате смислените хора, а не откровените политически измамници. Никой не обича предателите. Не превръщайте предателите в герои. Не заслужават.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук