Не съм произнасял думите, които Корнелия Нинова твърди - най-малкото не бих си позволил да ги кажа на нея.

Това каза заместник-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев в лично обяснение по време на дебата за проекта на решение за мораториум за някои решения на Министерския съвет в оставка.

„Заставам пред вас и ви заявявам категорично, че не съм произнасял такива думи. Най-малкото не бих си позволил да ги кажа на Корнелия Нинова. Думите, които казах, бяха свързани със служебния кабинет и с това, което говорих днес от тази трибуна“, посочи Цонев.

Той заяви, че не е изненадан от това, което се случва. Йордан Цонев обясни, че Нинова му е казала „Кой си ти", когато е казал, че му е дошло дотук да им се карат от тази трибуна.

„Тогава от тази трибуна казах, че сега и веднага има само вкъщи. В българския парламент сега и веднага няма. Това беше истинският спор, но не съм никак изненадан от думите на г-жа Нинова. Не е само моя оценката за това, което се случва там - да излезеш от яростна опозиция с 50 на 100 по-малко гласове и с 50 на 100 по-малко депутати е оценката на хората за тази партия и техния лидер", каза още Цонев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!