Хвърлиха някаква течност, която запали сепарето, стана към 4 часа сутринта. Видях човек да тича надолу, но не успях да го разпозная. Това разказа Валентин, който в нощта на понеделник срещу вторник се намирал в дискотеката, която е собственост на Веселин Веселинов Попов, син на Веселин Попов-Лунгара, който в момента излежава 7-годишна присъда.
„За мен това е опит да ме убият и мен. Всеки знае, че съм вътре и съм инвалид”, каза още мъжът пред bTV.  

Семейството на Попов твърди, че зад палежа стои фамилия Чокови. "На всички е ясно кой ни тормози. Това е Цеци Тинчев, дясната ръка на Ценко Чоков", това каза Елеонора Попова, съпруга на Лунгара. "Няма значение, че Ценко Чоков е в ареста. Каквото каже той - това се случва. Не сме милионери като семейство Чокови. Не мога да си позволя мутри да ме пазят, не мога да си позволя да си запаля дома. Трябва да съм преминала към, терористичната организация, за да си запаля сама къщата.Никой не казва, че Ценко Чоков ни е запалил. То е ясно кой идва, чупи и пали", каза още Попова.

Съпругата на Ценко Чоков – Цветелина обаче е категорична, че семейството й няма нищо общо.

„Ценко е в затвора, на кого да поръча палежа? От затвора ще каже на някой полицай да дойде да ги запали?”, попита Цветелина.
„Палежът е инсценировка от семейството на Лунгара, за да ни злепоставят", каза още тя.