На какви ли не зверства сме свидетели в последно време. Отнемането на живот е безспорно най-гнусното нещо, което някой може да направи.

Мнозина обаче подценяват убийствата на животни. Това е неоправдано зверство, което безспорно заслужава затвор.

БЛИЦ припомня, че преди време убийство на куче в столичния квартал „Белите брези“ разтърси мрежата.

Сега подобно зверство се разигра в столичния квартал „Надежда“ 1. Оказа се, че жертвата е сива котка, а жена издирва извършителя.

„Търси се информация за убита чисто сива котка в Надежда 1 между входа на паркинга на ЦГМ и до блок 115. Котката беше бременна или току-що родила, което обрича и бебетата й на смърт. Предстоеше й кастрация, след като отгледа котетата си. 

Трупът е вече загниващ, единият крак е скалпиран до кокал и има няколко рани и дупки по тялото и главата. Снимките и миризмата са потресаващи. 

Моля всеки, който е видял или чул нещо, да ми пише. Също ако знаете от колко време стои там трупът, тъй като ние го намираме днес“, написа Гроздана Георгиева.

Под поста й заваляха куп коментари. Мнозина осъждаха „изрода“, извършил зверството . За съжаление обаче имаше и мнозина, които се подиграваха на загрижеността на жената.

Но едно не трябва да се забравя – който безпричинно е способен да убие животно е на крачка от това да посегне тежко, а понякога дори и фатално, и на човек.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук