Сгащиха дилъра Асан от Поморие дрогиран зад волана и зареден с различни наркотици. По време на спецакция вчера сутринта, 29-годишният помориец е издебнат от полицейските служители и спрян за проверка на ул. „Манастирска“, пише Флагман.бг, позовавайки се на свой източник.

Униформените действали по сигнал, че мъжът разпространява дрога в курорта и от известно време бил под наблюдението на ченгетата. Оказало се, че вчера Асан А. е седнал зад волана на лекия автомобил Дачия „Логан“ след употреба на наркотични вещества. Апаратът отчел положителна проба за употреба на пико и канабис.

При претърсване на колата е намерен богат асортимент от различни видове дрога. Вероятно Асан тъкмо е заредил стока и се е готвел за наркопазара. Намерени са осем пликчета с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин, пликче със суха зелена тревна маса - марихуана и пликче с бяло прахообразно вещество на бучки - амфетамин.

При последващо претърсване и изземване в дома на помориеца, разположен на ул. „Родопи“, са открити още четири конопени растения и плик, съдържащ бяло прахообразно вещество с тегло около 100 грама - амфети. Асан А. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук