Пловдивчанинът Димо Петров - Флорината е собственик на плейбой бара "Мулен руж" в Слънчев бряг, където миналата нощ бургарската полиция проведе спецоперация, пише "Трафикнюз".

Както БЛИЦ писа при акцията бяха арестувани 10 тацьорки, които заработвали като проститутки. 

Полицията и Специализираните полицейски сили са щурмували заведението, намиращо се срещу бившата дискотека "Оксижен" , малко след полунощ, съобщава "Флагман".  Качулките са нахлули, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов. Десетте танцьорки били спипани в пика на работата си, докато активно се трудели върху клиентите.  

Спецакцията спряла Содом и Гомор в сърцето на Слънчев бряг, арестът се пръска от проститутки ВИДЕО

По време на продължилата около 3 часа и половина операция е извършено и претърсване. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

Около 03:30 часа от  вертепа е бил изведен и самият собственик – 50-годишният Димо Петров - Флорината. Освен бара, Флорината държи фитнеса в хотел "Диамант", занимава се и с търговия със зърно. Движи се с "Мерцедес 500 AMG" на стойност 200 000 лева. 

Спецакция! Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг СНИМКИ

През 2018 година Флорината бе задържан в Банско,  при полицейска операция в тамошния "Мулен Руж". Той бе освободен срещу гаранция, а делото срещу него вече е в съда. Това обаче очевидно не му пречи да продължи да се занимава с незаконен бизнес. 
 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!