50-годишният пловдивчанин Димо Петров Флорината изживя тази нощ най-унизителния откъс от житейската си биография.

В самия разгар на сезона в Слънчев бряг, където той натрупа „тлъста пачка” от продажба на секс услуги, считайки себе си за баровец №1, Флорината се озова проснат на главната алея пред култовия увеселителен комплекс „Den Glade Viking” малко преди полунощ пред очите на стотици туристи и потенциални клиенти, пише "Флагман".

Спецакция! Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг СНИМКИ 

Ексклузивно видео е запечатало как спецполицаи от ОД на МВР-Бургас го повалят в прахта, съсипвайки марковите му дрехи. За подчертаване е, че това лято Флорината бе направил перфектно тяло, което демонстрираше с удоволствие сред морските вълни, а в свободното от плуване и фитнес време джиткаше с ултра скъп поръчков Мерцедес из забранените зони на Слънчев бряг.Самият сводник обичал да се хвали, че возилото струвало 250 хил.лв., външният му вид респектирал полицаите и паяка на АД-то. Този сезон той не криел, че рязко е повишил жизнения си стандарт, компенсирайки по неясен начин загубите след ареста му през март 2018 г. – по обвинение за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

Спецакцията спряла Содом и Гомор в сърцето на Слънчев бряг, арестът се пръска от проститутки ВИДЕО 

Снощи в еротик бара „Мулен руж” – собственост на Флорината, се извършват действия по установяване на наличието на наркотични вещества за разпространение и употреба на място, каквито бяха намерени в едноименния еротик бар в Банско през 2018 г.
 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ