Мъж от Гавраилово, син на ръководен кадър в бивша консервна фабрика от недалечното минало, е убиецът на 58-годишната Петя. Жестоко убийство помрачи Великденските празници в сливенското село.
На 9 април местните жители изпратиха в последния й път жертвата – жена на 58 години, която работела в местен магазин и всички познавали.

Тежкото престъпление е било извършено на разпети петък вечерта. Предполага се, че жената е била нападната, след като заключила търговския обект и тръгнала да се прибира, пише "Труд".

Близките й се притеснили, след като се забавила. Започнали да й звънят. Тя не отговаряла. Предположили, че има повече клиенти заради празниците. Но тревогата им останала и излезли да я търсят. Продължили да й звънят. При позвъняването в района на магазина чули звука от нейния мобилен телефон. Идвал изпод спрени наоколо автомобили. На място пристигнали криминалисти. Открили трупа под паркиран бус.

За убийството се разбрало в Гавраилово още същата нощ. Дори в близко съседно село, което е само на километър-километър и половина по въздух, хората се разбудили от писъците, след като жената е била намерена. Жертвата е била намушкана на няколко места. Нападателят е скрил тялото под автомобила.

Малко по-рано днес пък се разбра кой е убиецът й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!