Трите мутри, които в 11:00 часа намушкаха 32-годишния Иван Ангелов на бул.“Стефан Стамболов“ – до Новата поща в Бургас, току-що са задържани, пише Флагман бг.

И тримата са криминално проявени и неособено интелигентни, защото уж са били с качулки, но изобщо не са си дали сметка, че самото място на нападението – до клона на известна банка, е опасано с камери.

Бургаски батки биха с бухалки и клаха млад муж на пъпа на Бургас СНИМКИ

В момента се извършва разпознаване и от свидетел пред чиито очи се разигра бруталната сцена.

Досега е установено, че те със сигурност са познавали нападнатия – също криминално проявен, осъждан за наркоразпространение и грабежи. Най-вероятно е ставало въпрос за разчистване на сметки, смятат криминалисти.

Събраните доказателства срещу извършителите са доста сериозни. Със сигурност ще се иска удължаване на мярката "задържане под стража", защото тук става въпрос за сговор и опит за убийство.

Острието на ножа, който бе захвърлен на местопрестъплението е много сериозно. Цяло чудо ще е ако след нападението Иван Ангелов оцлее. Освен това двама от тримата нападатели са носили бухалки. 

Шокиращи разкрития за зверството посред бял ден в Бургас, замесен е местният ъндърграунд ВИДЕО

Според непотвърдена информация тримата извършители са млади мъже на възраст 30-35 години, облечени с черни анцузи и качулки.

Те са гонили жертвата си от Новата поща до денонощния магазин на бул.“Стефан Стамболов“ 47. Двама от тях са носили бухалки в ръцете си.

Застигнали са Иван точно пред дома му. Тогава един от тях го ударил с бухалка, а друг извадил ножа с голямо острие и го намушкал в гърдите.

След това побягнали и в паниката хвърлили ножа на плочките. Иван Ангелов ще бъде опериран. В състоянието му през последния час се отчита стабилизация.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук