Извършителите на кървавата атака в училището в Перм, Русия са били задържани. Припомняме, че при атаката бяха ранени 15 души, включително и учителката.

Един от нападателите е ученик на име Лео Б.. В онлайн пространството се появиха снимки от задържането му. На тях се вижда как той е изваден от училището, целия в кръв и гол до кръста.

Заподозряното лице е закарано не в ареста, а в болницата на града. То има дълбоки прорезни рани по ръцете и врата си. Според очевидци 16-годишният младеж се е опитал да нанесе смъртоносни наранявания, повтаряйки сценария на клане от училище в Съединените щати. Припомняме, че п
рез 1999 г. двама ученици от Колумбия атакуват други ученици и учители, убивайки 13 души и ранявайки 24, а след това се застрелват.

В социалните мрежи Лео е публикувал клипчета именно от този инцидент. Според неофициална информация той се е водел на отчет в психодиспансер. 

Ранената учителка се казва Наталия Шагулина. Тя е пострадала, докато се е опитвала да защити децата от нападателите. 

Ученици, които са оцеляли при нападението в Перм, в което има 15 пострадали , разказват, че на всеки 4-5 метра е имало наръгани и окървавени деца. 
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!