Българска полицайка се ядоса истински на колежката си Симона Радева, замесена в катастрофата с две жертви в София, съобщава Plovdiv24.bg.

Ето какво написа тя и получи одобрението на хиляди:

"За моите 30 години служба не съм чувала за по-голяма извратенячка /думата полицай за нея не мога даже да изрека/ от Симона Радева! Тя не само е позор, с тези грозни татуировки, с лъжите, с тази обица на езика, с тъпите си чалгарски опити за клипчета, а най-вече с това, че е взимала 2000 лв. хонорар да пази другия извратен боклук-престъпник!

Този, който я е назначил, къде е блеел - не е ли видял, че това е танцьорка на пилон и за каква полицайка става въпрос? Етика, морал, достойнство, чест, смелост, благородство и съпричастност са качества, които са задължителни за полицая, защото да си Полицай - това е призвание и не е за всеки!

Заповед на шефа на СДВР попари полицайката Симона

Та моля Ви, не ме занимавайте с тази измислица, която зад решетките ще има много време да размишлява /ако има с какво/, колко чиста е съвестта й и на какво прилича животът й. А е добре да изтрие думата полицай от мозъка си, както и полицията да изтрие нея... Та това от мен....

Благодаря на всички, които ме поздравиха по телефона! Не съм очаквала толкова много отзиви за нещо, което е истина!! Бъдете благословени, смели, благородни и честни хора, за да живеем щастливо и прекрасно!! Благодаря ви от сърце!".

Думите са на полицай Теменужка Христова.

Припомняме, че както БЛИЦ за полицайката Симона Радева се твърди, че е била в колата и е помагала на Георги Семерджиев след жестоката катастрофа на бул. "Черни връх". При инцидента загинаха две невинни момичета.

Във фаталната вечер Семерджиев е дрогиран. Решава да се прави на ченге, включва лампите и дава газ. Смята се, че е летял с 200 км/час, когато минава на червено на „Черни връх“. Удря такси, джипът му „Ауди Q7“ отскача и се врязва в кабинката на близката метростанция. Ударът е толкова силен, че возилото се разцепва на две.

Майката на полицайката Симона проговори за връзката й с убиеца Семерджиев

Едната половина помита двете момичета - 26-годишната Христина Дилева и 21-годишната Хариет Стефанович. Издъхват на място.

В същото време Семерджиев и Симона бягат. В хода на разследването става ясно, че тя вика нейни познати от 4 РПУ, които му донесли стълба, с която да се качи до апартамента си в „Лозенец“. Причината за крайната мярка е, че при удара си е изтървал ключовете и два от телефоните.

Софийски градски съд реши, че обвиняемият за тежката катастрофа с две жертви Георги Семерджиев остава с мярка за неотклонение "задържане под стража". А вчера със заповед на шефа на СДВР Симона Радева бе отстранена от длъжност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!