В САЩ жена наби учителка, която направила забележка на дъщеря й, съобщава WSYR-TV. Дъщерята на 31-годишната Линзина Сътън е ученичка в гимназията в Сиракуза, Ню Йорк.

Според властите, една от учителките на момичето й се скарала, че е излъгала за местонахождението си по време на час. За да открие ученичката, учителката извикала охрана.

Тогава момичето започнало да заплашва учителката, че ще си има работа с майка й. Педагожката от своя страна предала думите на тийнейджърката на администрацията.

На следващия ден Сътън се промъкнала в училището, сливайки се с тълпата деца. Тя влязла в класа на дъщеря си и започнала да крещи на учителката пред ужасените деца. След това, в пристъп на гняв, Сътън я ударила няколко пъти в лицето, счупвайки носа й. Освен това учителката е с комоцио след инцидента.

Майката на Линзина Сътън

Сътън е задържана и отведена в ареста. По-късно тя е освободена под гаранция в очакване на съдебно заседание. На пострадалата е оказана медицинска помощ в болницата и в момента е у дома си, където продължава лечението. Колко скоро тя ще се върне на работа остава неизвестно.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук