Не ме питайте какъв какъв ад съм изживяла след побоя над Яни и Радул. Това каза пред камерата на bTV Галя Радулова, майка на Радул.


„Двете момчета са много зверски пребити. Момичето е с натъртена ръка и оскубана коса. Пребили ги, защото гледали лошо“, добави дамата, която е майка на единия от пребитите.

Бабата на двете момчета Веска Радулова пък каза, че Яни и Радул не познават нападателите си. Те отишли на разходка в Крайморие. Внучката ми разказа, че са нападнати в гръб, добави възрастната дама.

„Получихме сигнала и пристигнахме на място, но извършителите ги нямаше. Имахме обаче описание на автомобила и в ж.к. „Меден рудник“ други наши служители спряха автомобила с извършителите“, каза директорът на ОДМВР – Бургас гл. комисар Калоян Калоянов.
Образувано е досъдебно производство за хулиганство, добави той.

Бабата на Радул разказва, че той мечтаел да стане полицай. Подготвяме му документите, за да кандидатства, добави тя. Не искаме публичност, а просто да няма други жертви, каза пък Галя Радулова.

Началникът на Отделение по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас д-р Николай Недев съобщи, че двете момчета са с рани по лицето и мозъчно сътресение, но до няколко дни ще бъдат изписани.