Съпрузи решиха да си изпълнят мечтата и да прекарат известно време на райски плаж в Бразилия, но всичко завърши с касапница и зверско изнасилване.

Те наели вила на отдалечения бразилски плаж Прайя ду Соно, който се намира недалече от Рио де Жанейро.До нея можело да се стигне само с лодка или по тънка пътечка в джунглата.Вечерта на 5 февруари 37-годишният литовски турист Адам Зиндула и съпругата му - 35-годишната Мария си почивали. В този момент в къщата им нахлул мъж, който ги нападнал. Насочил оръжие към двамата и привързал ръцете и краката на литовеца за стол. 

След това пребил жестоко Мария и я изнасилил, заставяйки съпруга й да гледа. Когато приключил, просто пъхнал дулото на пистолет в устата му и стрелял.

После си тръгнал спокойно, все едно, че нищо не е било. Жената извикала Спешна помощ и била закарана в болницата на крайбрежния град Парати. Там тя съобщила на полицаите за нападението. Във вилата разследващите открили обезобразеното тяло на мъжа с многобройни наранявания от побоя. Те успели да задържат нападателя, който се оказал 35-годишен жител на Парати. В хода на разследването станало ясно, че той е изнасилил други три жени и 11-годишно момиченце.Плажът, на който била разположена злополучната вила, се ползва с голяма популярност сред туристите и жителите на Рио де Жанейро заради живописните гледки. 

Превод и редакция БЛИЦ