В социалните мрежи момичето написа, че са заедно почти девет години, но не могат да спасят връзката.

Вечерта на 21 септември мъртво момиче беше намерено близо до една от къщите на Коломяжския проспект в Санкт Петербург. Както се оказа, тялото на 25-годишната Александра, която работела като секс треньор, било изхвърлено от прозореца на 13-ия етаж от съпруга й, който преди това я бил намушкал около десет пъти. Двойката имала две малки деца. 

За факта, че отношенията с 24-годишния й съпруг Рустам Мурсалов се объркали, говори Александра, малко преди смъртта си. И така, момичето казало, че съпругът й се тревожил за работата й и когато тя започнала да получава по 300 хиляди рубли, той започнал да я критикува, завиждал й и се опитал да й отнеме телефона.

Александра ставала все по-успешна, създавала нови познанства, а съпругът й ревнувал. В резултат на това момичето предложило да разнообрази връзката с секс в тройка. „Вчера казах на съпруга си, че бих искала да правя секс с някой друг“, признала секс треньорката в Telegram. И тогава в Instagram тя каза, че напуснала съпруга си, който е бил бесен.По време на разпита Рустам Мурсалов признал за убийството, което е планирал предварително, тъй като подозирал, че съпругата му му изневерява. Той завел децата при близките им и изчакал съпругата си в апартамента й. Александра дошла с друг мъж. Човекът прогонил съперника и се разправил с любимата си. Заведено е наказателно дело по член "Убийство.

Превод: БЛИЦ