Имигрант от Гана, изнасилил германка пред очите на приятеля й, заклейми в съдебната зала жертвата си, наричайки я проститутка. Бруталното сексуално престъпление е извършено през април тази година, съобщава  Bild.
26-годишният младеж и 23-годишната му приятелка излезли сред природата. Неочаквано в палатката им нахлул 31-годишният бежанец от Гана Ерик Х., с трион в ръка. Той взел от двойката 6 евро и преносим бумбокс. Това явно му се сторило недостатъчно, защото измъкнал 23-годишното момиче от палатката и го изнасилил пред очите на приятеля й.  След инцидента пострадалите сигнализирали полицията. Там бил направен фоторобот на изверга. След няколко дни той бил задържан.В него бил открит откраднатият бумбокс, а ДНК тестът доказал, че е имал сексуален контакт с жертвата.Пред съда в Бон Ерик решил да не мълчи, придържайки се към съветите на адвоката си и гръмко заявил, че момичето е проститутка. Без да се аргументира, той казал, че „Всички, които й помагат в лъжата, са мръсни свине”.

След това Ерик започнал да разказва за живота си в Гана, споменал, че баща му е собственик на няколко какаови плантации и живеел като крал в страната си. „В Гана кралят може да има толкова жени, колкото си пожелае, стига да се грижи за тях”, заяви насилникът. 

Превод: БЛИЦ