Притеснителен сигнал разпространи собственик на магазин. Маскирани мъже проникнали в помещението с цел грабеж. За случая алармира Краси Г. Той разпространява и кадри, заснели действията на апашите. Магазинът се намира в столичния квартал "Дружба", пише GlasNews.bg.

Около два часа през нощта група мъже се приближили по улицата. Един от тях следил, а другите проникнали с взлом през вратата. После заедно влезли в помещението, задействайки алармата.

Те започнали да търсят сред подредената стока, а после се изтеглили. "Бъдете внимателни и се пазете от тази банда. Това не им е единственият им удар в района!", пише Краси Г.

Мъжът призовава всеки, който има информация, да се свърже с него или органите на реда. Вижте целия му сигнал, споделен във Facebook.

"Снощи разбиха магазина ни в "Дружба" 1 на пазара. Търсеха стотинките, с които връщаме ресто. Бъдете внимателни и се пазете от тази банда. Това не им е единственият им удар в района! Ако Ви се сторят познати, моля свържете се с мен или с 8-мо районно."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук