Полицията в Русе разследва тежко престъпление. Жената на общинския съветник от ГЕРБ в Русе – Бедрос Пехливанян, е намерена убита и разчленена край Русенски Лом, съобщава България Он Ер.

Сигналът за изчезването на Ери Пехливанян е подаден в петък от близки на жената. След оглед на семейното жилище, разследващите намират следи от влизане с взлом.


Бедрос Пехливанян


От къщата са липсвали и 50 хил. лв.

В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчленен труп на жена. Все още тялото не е разпознато, но по всяка вероятност останките са на изчезналата Ери Пехливанян.

Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата.

Арестуваните са с множество криминални прояви. Единият от тях е 49-годишен бивш спортист.

Част от парите са открити. Извършителите на тежкото престъпление са задържани за 24 часа. Очаква се прокуратурата да им повдигне обвинения и да поиска от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Семейството управлява верига аптеки в Русе. Бедрос Пехливанян е 2 мандата общински съветник и председател на групата на ГЕРБ в местния парламент. Той бе и в листите на партията на парламентарните избори на 11 юли.


 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ