Агенция БЛИЦ се сдоби с уникална снимка на легендарния автокрадец Николай Сакалиев.

По-рано днес медията ни първа съобщи, че Каската, както е известен той, е бил арестуван при съвместна акция на пазарджишката полиция и колегите им от столичната ГДНП.

Само в БЛИЦ: Закопчаха известния автокрадец Каската, отмъкнал скъпа кола на бизнесмен

Вижте как е изглеждал Сакалиев преди години, когато все още не се е занимавал с доходоносния "бизнес".Както медията ни съобщи pрез юли миналата година в районното управление в Пазарджик бил получен сигнал от известен китайски бизнесмен който пребивавал в София, но имал бизнес в Пазарджик. Той се оплакал, че му е откраднато суперлуксозно „Ауди“ А7.  

Скъпото возило било оставено на улицата и докато китайският бизнесмен влизал в едно от жилищата си, за няколко минути автомобилът вече бил задигнат. С разследването се заели криминалистите от Пазарджик и установили, че извършителят на кражбата е Каската.  

Обявили го за издирване. След доста време бил засечен в столицата и задържан.  

Автоджамбазинът е докаран в Пазарджик и арестуван за 24 часа. След това мярката е удължена на 72 часа, а вчера Районният съд в Пазарджик го е оставил за постоянно зад решетките.  

Каската е един от основите босове на автокрадците в София. Задържан е многократно с крадени коли. Името му е замесено и в обири на банкомати, каси и сейфове от жилища.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!