Два часа преди старта на делото за гледане на мярката за неотклонение, арестуваната с 0. 5 кг канабис Симона Лулеова влезе под конвой в сградата на разложкия съд, където за 16 часа е определено съдебното заседание.

С наведена глава под червена качулка полицайката от столично управление влезе набързо в съда, без дори да повдигне главата си, пише struma.com.

Припомняме, че Лулеова от разложкото село Баня попадна в полицейски капан в събота. При проверката в багажника на автомобила и бяха намерени 2 пакета със сух канабис, а ареста и предизвика серия обиски по домовете на нейни близки.

За кратко бе задържан Мирослав К., който впоследствие бе освободен. Прокрадват се и слухове, че Симона е станала жертва на враг, който е подхвърлил дрогата в личния и автомобил.

Драмата у семейството й е голяма, преди дни бе пребит брат й, който е в Пирогов със счупена челюст. Дали случилото се с брат и със Симона е акт на отмъщение към семейството и възможно ли е някой да е сложил наркотик в колата на полицайката, това ще изяснява разследването.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук